4 березня відбулась Х студентська науково-практична конференція у ДВНЗ “Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі”. Доповідачі яскраво і творчо представили результати наукових робіт, які містили результати виконаних маркетингових досліджень, проведених експертиз, аналітичних розвідок.
Наукові роботи виконувались протягом двох місяців, стосувались широкого кола цікавих питань – від технології зберігання зрізаних квітів і корисності вегетаріанства до особливостей ринку споживачів столового майонезу.
Майбутні маркетологи, товарознавці, підприємці продемонстрували високі аналітичні здібності, творчий підхід до вирішення поставлених їхніми науковими наставниками завдань та вміння мислити системно. Бажаємо натхнення та нових ідей на шляху здобуття фаху!